Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60710 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam. Mam na imię Patryk, pochodzę z województwa Śląskiego, z miejscowości Będzin. Mam 17 lat, interesuję się jazdą na rowerze oraz samochodami. Postanowiłem zrobić konto, ponieważ gram na serwerze DD2+BF2 i niedługo zamierzam złożyć podanie o admina, by ogarnąć cziterów. Myślę, że nie będziecie tak złośliwi i w podaniu nie będziecie mi pisać "Jestem na nie, konto niedawno zrobione". Pozdrawiam, myślę że się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60712 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Sierpnia 2013 #60713 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam . Powodzenia życzę. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61195 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi