Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60601 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nick: Neymar Jr. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem własną serwerownie, a admina serwera sprawowałem bardzo długo, na wielu różnych serwerowniach, zaczynająć nawet w wieku 13 lat ;] Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ praktycznie cały czas jestem na serwerze, a ogarniam, potrafię rozpoznać WH, przerabiane screeny itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie w CSa ok. 10h Kontakt:gg:35521989 steam: NoLimitedST/Xeo` EDIT@ Za aktywność na forum przepraszam, ale obiecuję, że nie będzie z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60607 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Zdecydowanie na TAK! Popraw tylko aktywność na forum. Często jesteś na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60613 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Czesto grasz , jestes ogarniety , postaraj sie nie bygowac lotto . Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60624 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Na nie. 2 posty... http://www.gametracker.com/player/Neymar%20Jr./80.72.43.106:27027/ 23h na serwie... ma byc 30. NIE. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie w CSa ok. 10h To wytlumacz mi, dlaczego masz dopiero 23h? ;d skoro grasz 10h dziennie to 3 dni i bys powinien miec 30h. A grasz od 1 sierpnia na dd2 to powinienies miec juz okolo 80h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60625 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 2 posty na forum? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60628 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 W wymaganiach nic nie ma napisane o ilości postów na forum. I jak patrzycie pod względem postów,a nie np. kwalifikacji/doświadczeniu to pozdrawiam. Przynajmniej przy mnie żaden cziter nie pogra, a nie jak było dotychczas - cziter gra, admin na serwie i na @ pisze, że on czysty i innych cziterów banuje a odpałek (kolega adma) jedzie z koksem... ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Sierpnia 2013 #60638 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Na NIE: - mała aktywność na forum - nie masz 30h - Twoja kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60639 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Do jutra będzie 30 h :> Co z kulturą? Że lubie się bawić i pożartować ? pozdro elo PRAWDA JEST TAKA, ŻE 1/2 ADMIN W TYM WŁAŚNIE TY SHOOTER NIE OGARNIACIE. Jeśli ktoś ma wątpliwości mogę siedzieć i ponagrywać demka ;[] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60649 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Neymar Jr. nie wypowiadaj sie w swoim podaniu... za to sa pkt karne. masz opcje edytuj. //Twoja wypowiedź także nic nie wnosi do tematu. //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60650 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Na Nie Mało postów Brak nabitych godzin Mała aktywność na forum Mała aktywność ts3 Wypowiadasz się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60654 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Na nie. Masz mało postów, 24h oraz wypowiadasz się w swoim podaniu. Nie raz widzialem na DD2 jak wyzywaleś poniekąd bluzgałeś. Również twoje wczorajsze bany pozostawiają wiele do zyczenia. 3 RAzy dostałeś bana za nadmierne używanie /lotto. oraz kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60682 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jestem na NIE - brak 30h - wypowiadasz się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60683 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jestem na nie . Wyzywasz ludzi i przeklinasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Sierpnia 2013 #60686 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jestem na nie , dużo banów za kulturę , obrazy , wypowiadasz się w swoim podaniu . Nie spełniasz wszystkich kryteriów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60720 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60730 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jestem na nie !!!!! -Mała aktywnosc -A po 2 to http://speedy.sh/dTDj4/neymar.bmp wyzwiska w moja strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi