Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60512 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/MJDWA/Przechwytywanie.JPG Zabiłem Bad'ka 4x i mi aktynego wlepia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60514 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Gdzie jest wzór ? Ja się pytam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60515 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry:BleTka <*> | GBL Godzina, data zdarzenia:Dzisiaj Uzasadnienie:Wyżej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60516 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Gdzie Ip i gdzie mapa ! Edytuj pierwszy post ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 9 Sierpnia 2013 #60517 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Tak zabiłeś mnie 3 razy, to nie zmienia faktu, że dostałeś bana na serwerze AIM/awp pod prefiksem: "Wstaw screeny na Multi-head.pl". Proszę o to link: http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=11972 BleTka <*> | GBL 79.191.225.158 Nonsteam Neostrada w Twoim przypadku zmienia się tylko zakres, więc ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60519 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Miałem problem z celownikiem ( pojawił mi sie celownik w awp tylko w normalnytch modelach na codzie nie ) dlatego nie wstawialem tylko dałem na PW SadoSowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 9 Sierpnia 2013 #60520 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi