Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60417 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: *__PszCzolinsky__* Godzina, data zdarzenia: 08.08, godz, ok. 15:00 Mapa: De_dust2 -,- STEAM_ID / IP: 89.228.129.187 Uzasadnienie: Dostałem bana z powodem ,,czitowanie?? :)" tylko z tego względu, że zabiłem przez ściane (bo skanowlem) dwie osoby (w tym jede head -,-) To znaczy od razu, ze mam cheaty? Może Ci "ogarnięci" administratorzy zrobili by chociaż ssy? Proszę o unbana! Jestem stałym graczem i niechce tego zmieniac chyba, że zostaę zmuszony! Mam nadzieję, że doczekam się mojego unbana jeszcze do godziny chociaż 01:30 -,- Wiem, że mało czasu, ale gram z ekipią 5 osobą i gadmy na skype ;/ Jesli nie to niestety musimy się pożegnac z serwerem... I wbijemy dopiero jutro ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Sierpnia 2013 #60418 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Proszę admina banującego o wypowiedź i przedstawienie demka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60422 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ile mam jeszcze czekac cholera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Sierpnia 2013 #60423 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Spójrz na to z tej strony , jest już bardzo późno , więc spokojnie i cierpliwie poczekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Sierpnia 2013 #60424 Administrator Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ogladalem to demko i ja nic nie widze tam. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Sierpnia 2013 #60425 Administrator Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi