Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60380 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Proponuję dodać jakieś nowe piosenki na serwer, bo te, które są ( jak dla mnie ) są już troszkę nudne tylko zmienić pare nut Linki __ --- --_ ++ --- __- --- -- najlepsze minuty to jak zeus ( 2:19 ) rapuje albo Z.B.U.K.U"naj lepszy :)" ( 2:20) http://www.youtube.com/watch?v=YpCYHIoTOkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60457 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 zobacz na to ze nie kazdy slucha zeusa czy innych raperow. Wiecej ludzi woli muzyke bardziej rozrywkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60460 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Tak jak Nuterzy . Myślę , że teraz jest dobra muza i nie ma co zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Sierpnia 2013 #61722 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Nie prawda, wiele osob słucha rapu na serwerze... Można by troche rapu jak i tej " rozrywkowej " Dla każdego coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62408 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Zły dział. Jak mniemam tyczy się to serwera DD2, a nie całej sieci więc przenoszę. Z tego co wiem to jesy/był konkurs na paczkę rs. /przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi