Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Perk -Buty Maszynisty - Daje Auto BH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 o bletka dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Bardzo dobry pomysł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Wszystko ladnie, pieknie, ale ktos z tego perku bedzie wql korzystal ? Czy bedzie to perk typu: naboje ninjy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie potrzebny moim zdaniem. Raczej nikt go nie będzie używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Bardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 nie potrzebny, bedzie nieuzyteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 perk do przyjęcia. wiem ze tym co taki perk się nie podoba to by chcieli perk tupy m4a1 1/2 na zabicie i bezlik ;d ale takiej ameryki nie mamy bo to polska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Jedyne co mi nie pasuje to ta nazwa Może żeby nie był tak bezużyteczny dać coś dodatkowego. Grawitacje/2 skoki/20-30 kondycji/ciche kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi