maniexx Napisano 14 Stycznia 2016 #383276 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Chciałem bardzo podziękować za bana. Nie jest słuszny, ale co mi tam jak powiedziała silverka "WIDAĆ PRZESKOKI" może dlatego, że sama nie ma recoila i to dla niej dziwne, ale nie wnikam. Nie będę robić reklam ani płacić wam z UB, ale mam zdjęcie tego tematu i wypowiedzi silverki i jak myślę, że jak zrobię gdzie nie gdzie tematy z tą wypowiedzią wasza serwerownia spadnie w rankingu bardzo nisko, a dodatkowo gracze się na bank wykruszą. Cóż dziękuję graczom którzy byli lepsi ode mnie i potrafili mnie zabić za to, że nie płakali i poprzednim adminom którzy mnie znali z poprzedniego nicku oraz z wcześniejszego steam. P.S na marginesie dodam, że nie mam po co czitować bo moje konto STEAM jest warte więcej niż wasza serwerownia i nie potrzebuje na nim Vaca Ok jeszcze raz dziękuję za grę, bawcie się fajnie paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Stycznia 2016 #383278 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 temat juz byl ale narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Stycznia 2016 #383280 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dubel to i kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi