Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #60043 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Data i godzina: 08.08.2013 - 01:25:22 Nick admina/gracza, który zawinił: admin Soczeq Dowody: niech sie wypowie dokladnie gdzie postawilem miny to bedzei dowod ze ten ban byl nie slyszny a wklejony tylko dlatego ze on w nia wpadl i sie wkurzyl czy tam cos Świadkowie: Uzasadnienie: miny byly na otwartej przestrzeni (de_inferno) na drodze z banana do tej drabiny od wyjscia tt a dokladniej kolo lampy:) "Powód Bana mina w zlym miejscu" czemu niby to jest zle miejsce ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60050 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ehhh kolejna skaraga bez dowodow od cb.. Ale ok czekamy na wypowiedz soczeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60055 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nie rozumiem po co ciągnąć Temat. Ban już dawno miną. // up- Poczekam na wypowiedz Soczqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60057 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 a jaki ja moge miec dowod na to?co mzoe screna mialem mu zrobic jak wchodzi w ta mine?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no wiem ze ban minal ale nie lubie takiego czegos jak admini banuja tak jak im sie podoba i nie moglem tego zostawic w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Sierpnia 2013 #60058 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Zaraz ściągnę demko i zobaczę. ed. Nie mogę odtworzyć demka. http://www.speedyshare.com/pNAEX/nazwa-1308080119-de-inferno.dem.zip Niech to rozpiszę soczeq lub Ub team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60059 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Z powodu braku dowodow (czyt. popsute demko) jestem zmuszony odrzucic skarge. // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi