Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #60042 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nick: Po przerwie| CzeKon Wiek: 25 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam pojecie mialem juz admina na paru serwach tylko serwery sie rozpadły... amx mam ogarniete !!! Znajomość AMXX (W skali 1-10): znam calego amx ale daje 8.5 Staż w CS-sie: 3 lata na ns i 4 lata na steam razem 7 lat gram Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: poniewaz ze jestem caly czas na serwie, i chce pomóc w wyłapywaniu czitów.Gram praktycznie całymi dniami i mógłbym mieć admina na serwie.... na steam jestem cały czas... praktycznie 24h Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy ja tylko gram w cs i dzien i nocki gram czasami to 4 dni non toper... hehe Kontakt: STEAM_0:1:28357775 i E-mail: [email protected] ale piszcie na steam Badek dzieki za propozycje pozdro dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #60044 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hhehehe widze Czekon Podanko. Jasne żę na tak. Siedzi 24h na servie no. Wiek jest steam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #60045 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 4 posts popraw aktywnosc na forum to bede na tak. narazie neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Sierpnia 2013 #60048 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jestem oczywiście na Tak. Aktywność na serwerze pozytywna. Aktywność na forum zawsze można poprawić w trakcie adminowania. Często grasz nocki + odpowiedni wiek. Nie widzę przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60060 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jak Najbardziej na tak Jest aktywnosc na serwie a na forum mozna poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60069 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Kojarze Cię z BF2.Nie znam Cię ale wydajesz się być w porządku. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60074 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jestem za okresem próbnym - popraw aktywność na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60122 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jestem na TAK powody: + wiek + steam + aktywnosc na serwerze ( widuje cie bardzo czesto ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60125 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jestem na tak jest aktywny na serwie można dać mu szanse aktywność na forum zawsze można poprawić.[/font] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60126 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Neutral 4 posty Popraw aktywność na forum i będe na tak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60152 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ok....... chyba że takkkkkk hehehe pozdro dla was miłej gry życzy CzeKon !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60153 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Na Tak ! Aktywny na serwerze, popraw aktywność na forum. Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60154 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 jestem na tak . Ogarnięty , miły , lamer i odpaleniec . Na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Sierpnia 2013 #60157 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jestem na TAK: -Miły -Aktyny na serwerze -Wiek -Steam A aktywność na forum można poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60160 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Na TAK Aktywny , ogarnięty , miły nie było z nim żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60165 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Czekon nie pisz w swoim podaniu bo 10% czeka. Jak na tą chwilę Twój post także nic nie wnosi do tematu. //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 8 Sierpnia 2013 #60167 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 jestem na Tak. + Ogrnięty + Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Sierpnia 2013 #60193 Administrator Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi