Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59869 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nick: Gizmo|xMiszczu Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ chciałbym administracji pomóc ogarniać serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt:gg:25339802,steam:Gizmo|xMiszczu,pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59870 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja jestem na TAK Ogarnięty gracz myśle że da sobie rade PS: Gizmo Marihuana to nie narkotyk ZAPAMIĘTAJ i PAMIĘTAJ Ganja nie uzależnia !!!! kumasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59871 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestemna tak jest aktywnosc, ogarniety da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59875 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Mimo barku wymaganego wieku jest ogarnięty, aktywny, często go widzę na ts i nie raz z nim rozmawiałem. Jestem na TAK, ale popraw troszkę aktywność na serwerze jeśli możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59877 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na tak mimo ostatnich paru wydarzeń widze Cie na serwie,jesteś kulturalny myślę że sobie poradzisz. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 7 Sierpnia 2013 #59884 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ja jestem na Tak.Jest ogarnięty ;0 i myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59887 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie masz wymaganego wieku ale jestem na Tak , grałem z nim mixa, bekowy chłopaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59888 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na TAK Aktywny, ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59890 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na TAK + steam + miły + ogarnięty + pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59891 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na tak miły ogarnięty myśle że da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 7 Sierpnia 2013 #59976 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na tak często miałem okazję z nim po grać i oczywiście jak kolega wyżej porozmawiać na Ts jest miły ,Ogarnięty no i pełna kultura jestem na wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Sierpnia 2013 #60182 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś się do Aquaxa. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361970 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi