Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59809 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Może ktoś się na tym zna lepiej.. Gdy wchodzę w console wpisuje ,,status" i przy moim nicku pisze Valve_id_lan. Wpisywałem komendę sv_lan 1 i dalej to samo ;/ + do tego nie widzę , żadnych avatarów w tym swojego. Wyczytałem gdzieś na innych forach , że to problem serwera i jedyne co temu może pomóc to restart. @ Edit Musi to być wina serwera ponieważ na innym serwerze widzę avatary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59812 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie czyta ci poprostu steam musisz czekac a samo sie to naprawi na serwerze cod i po max 2 dniach samo sie naprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59813 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie tylko ja mam z tym problem bo hds również go ma ;/ Reset by był najlepszym wyjściem ale to nie ode mnie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59817 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wątpliwe żeby reset pomógł, ponieważ każdy z osobna ma te same dane z tego samego serwera i nie wiem żeby ktoś jeszcze miał taki problem oprócz was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59818 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wystarczy poczekac a samo sie naprawi mowie wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59845 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Restart serwera pomaga. Jednakże możemy go zrobić tylko gdy serwer jest pusty. Najczęściej w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59929 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Reset pomaga ponieważ sam kiedyś zasiadłem na pozycji H@ Ludzie się skarżyli , że taki błąd występuje. Więc spróbowałem dać reset i pomogło. Więc bym był bardzo wdzięczny gdyby Consecuente zrobił ten reset. (Możesz go zrobić nawet o 7-9 mało kto w tych godzinach gra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #60038 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nom restart to najlepsze wyjście . Czekaj cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Sierpnia 2013 #60061 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Wyjaśnione, więc.... //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi