bdjqp Napisano 14 Stycznia 2016 #383260 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Witam mam pytanie co to jest protector w cs ? Bo pisze mi co jakis czas na serwerze: (mój nick) : protector ;Pytałem innych graczy ale nie wiedzieli o co chodzi. Liczę na szybką odpowiedź.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 14 Stycznia 2016 #383263 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Protector to takie gunwo, które filtruje komendy serwera, przez co można uchronić się przed banem itp, jeśli to widzisz, to okej. Jeśli byś nie widział, dostałbyś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bdjqp Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383395 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Aha, a jak pisze (mój nick) protector to db czy źle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Stycznia 2016 #383437 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 To dobrze. Gdyby nie pisało to nie byłoby Cię nawet 5 sekund na serwerze i dostałbyś bana. Protector wykrywa różne dziwne skrypty i aliasy, które niektórzy pakują do cfg z przekonaniem że doda im to skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Stycznia 2016 #384601 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Stycznia 2016 #384602 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi