Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59495 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Obiecałem że napisze graczą Coda45k jak sprawdzić ile ma sie przegranych godzin.No to zacznijmy od tego iż wchodzimy w google,wpisujemy gametracker cs wyskakuje nam cos takiego: |Serwer name or Ip| |puste okienko wpisujemy nazwe serwera| |Okienko gdzie powinna byc nazwa Cs 1.6(jeśli jej niema to odnajdujemy)| |Okienko to nich spoczywa w pokoju| Jest kilka serwerow o nazwie Multi-Head ale My wybieramy Cod45k.Odnajdujemy swój nick z gry np.someone Mamy cos takiego: PLAYER SUMMARY First Seen: Jul 30, 2013 Last Seen: Today 4:41 PM Player seen on 852 Servers Player seen on 174 CS Servers ALL TIME STATS Score: 1439 Minutes Played: 3000 <------ To jest nasz czas przegrany pokazany w minutach u mnie to 3 tys min co daje mi 50h Score per Minute: 0.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59498 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jest moim zdaniem jeszcze szybszy sposób. A mianowicie: -Otwieramy przeglądarkę -W Google wpisujemy: "Gametracker Multi-Head [interesujący nas serwer" -Otwieramy pierwszy link -W puste pole, na liście graczy wpisujemy nasz nick i mamy: * Rank * Czas gry * Statystyki itp. Twój sposób też jest dobry Masz + za starania. Ps. To jest bardziej poradnik, więc chyba troszkę zły dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59500 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/ -Macie na dole klikacie "View all Players & Stats" -Rozwija wam się lista wpisujecie swój nick -Po znalezieniu patrzycie na "Time Played i macie wszystko ile godzin przegrane :} Naj prostszy sposub :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59509 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Shandy popraw błędy ortograiczne Sposób bo sposoby to nawet taki someone wie A i jeszcze mój sposób jest najlepszy bo go najszybciej napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59561 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wcale że nie! "Ja będę mistrzem pokemon!" I tak wiele, że wszyscy korzystają z mojego sposobu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59614 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Eeeee tam Twój sposób Jest tani bo go w Biedronce kupiłeś,a ja swój w MediaMark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59624 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie lepiej wejść na górze w serwery i wybrać coda 45 K a potem wpisać swój nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59675 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Sameone "graczom" nie "graczą". Nim zwrócisz komuś uwagę sprawdź swoje błędy. Poza tym co to za spam się tu zrobił. / zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi