Cowboy Napisano 6 Sierpnia 2013 #59448 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: sreberko 聽 2. Do艣wiadczenie: Dobre 聽 3. Mikro(obowi膮zkowe): Oczywi艣cie 偶e tak 聽 4. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: dosy膰 sporo czasu nie wiem dok艂adnie ale sporo no i na zegarek nie patrz臋 聽 5. Dlaczego w艂a艣nie ty: My艣l臋 偶e bym si臋 nadawa艂 聽 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Jak najbardziej porz膮dek no i cz臋sto wida膰 偶e u偶ytkownicy potrzebuj膮 pomocy czekaj膮c na kogo艣 na kanale admina nom i czasami te偶 pomog艂em to tyle z mojej strony czekam na wasze g艂osy . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59456 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 聽 Przepraszam ci臋 sreberko lecz Rekrutacja ju偶 zamkni臋ta w艂a艣nie mia艂em pisa膰 informacje jak otworze to napisz od nowa lub popro艣 o otarcie tego. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59457 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak 聽 Wed艂ug mnie si臋 nada na te stanowisko.^^ Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59458 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAK 聽 - pomocny 聽 - ogarnie 聽 - mi艂y 聽 - kulturalny Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi