Cowboy Napisano 6 Sierpnia 2013 #59448 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: sreberko 2. Doświadczenie: Dobre 3. Mikro(obowiązkowe): Oczywiście że tak 4. Ile dziennie poświęcasz na TS?: dosyć sporo czasu nie wiem dokładnie ale sporo no i na zegarek nie patrzę 5. Dlaczego właśnie ty: Myślę że bym się nadawał 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Jak najbardziej porządek no i często widać że użytkownicy potrzebują pomocy czekając na kogoś na kanale admina nom i czasami też pomogłem to tyle z mojej strony czekam na wasze głosy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59456 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Przepraszam cię sreberko lecz Rekrutacja już zamknięta właśnie miałem pisać informacje jak otworze to napisz od nowa lub poproś o otarcie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59457 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak Według mnie się nada na te stanowisko.^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59458 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAK - pomocny - ogarnie - miły - kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi