Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59420 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: jNc 聽 2. Do艣wiadczenie: Za du偶o aby pisa膰. 聽 3. Mikro(obowi膮zkowe): Rzecz oczywista skoro sk艂adam podanie. 聽 4. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: Kiedy przebywam na kompie to i jestem na Ts, bywam dosy膰 d艂ugo. 聽 5. Dlaczego w艂a艣nie ty: Cierpliwo艣膰 , Rzetelno艣膰,Wyrozumia艂o艣膰 Obowi膮zkowo艣膰. 聽 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Szczerze powiedziawszy to do wprowadzania nie ma zbyt wiele pomys艂贸w , mog臋 co jedynie zapobiega膰 艂amaniu regulaminu kt贸ry panuje na TS3 MH oraz edycji kana艂贸w przekraczaj膮cych wa偶no艣膰 i pomaga膰 tutejszym M/TS ewentualnie rozreklamowanie. 聽 Pozdrawiam. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59431 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAK 聽 - twoje podanie mnie przekonuje 聽 - wymogi spe艂nione Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59464 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 聽 Nie znam cie i nigdy nie widzia艂em na TS popraw aktywno艣膰 i z艂贸偶 podanko Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi