Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59420 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: jNc 2. Doświadczenie: Za dużo aby pisać. 3. Mikro(obowiązkowe): Rzecz oczywista skoro składam podanie. 4. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Kiedy przebywam na kompie to i jestem na Ts, bywam dosyć długo. 5. Dlaczego właśnie ty: Cierpliwość , Rzetelność,Wyrozumiałość Obowiązkowość. 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Szczerze powiedziawszy to do wprowadzania nie ma zbyt wiele pomysłów , mogę co jedynie zapobiegać łamaniu regulaminu który panuje na TS3 MH oraz edycji kanałów przekraczających ważność i pomagać tutejszym M/TS ewentualnie rozreklamowanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59431 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAK - twoje podanie mnie przekonuje - wymogi spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59464 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie znam cie i nigdy nie widziałem na TS popraw aktywność i złóż podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi