Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59381 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: Focus 2. Doświadczenie:Myśle że wystarczające 3. Mikro(obowiązkowe):Wiadmoka że jest 4. Ile dziennie poświęcasz na TS?:w wakacja 3-4 godzinki w roku szkolnym ok 5 5. Dlaczego właśnie ty: Ponieważ mam dosyć tych wszystkich dzieciaków którzy się napinają na TS tych którzy obrażają innych na TS a także ich Rodziny 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Spokój i Miłą Atmosferę. Różne zabawy na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59384 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Wszystkie wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59442 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na TAK - wymogi spełnia - miły - kulturalny - pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59447 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Focus ostatnio prawie cie nie widziałem na TS od miesiąca popraw aktywność i złóż podanie jak będzie otarta rekrutacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi