Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59206 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry:Gizmo|xMiszczu Godzina, data zdarzenia:13:30 Mapa:cs_assault_upc STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 1 : 60077383 ' Uzasadnienie:zabiłem zaledwie 3 gości przez skan i pan someone wlepił mi bana za czity nawet ssów mi nie dał BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 313 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin someone. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gizmo|xMiszczu [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbanscodfast/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 60077383 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.175.8.9 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59209 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Proszę Someone o wypowiedz w Tej Sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Sierpnia 2013 #59226 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Sameone masz obowiązek ściągnąc demko i je rozpisać. Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59355 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Sameone gizmo to nasz stały gracz, a Ty od tak dałeś mu bana bez ss'ów. Nie wypowiadasz się w temacie od 5 godzin... Wczoraj wlepiłeś bana jupikowi i przez pomyłkę jednemu z adminów DD2. Na TS non stop słyszę na Ciebie jakieś skargi. Proszę Cię bardzo o pokazanie demka z HLTV i rozpisanie go jak najszybciej, bo w przeciwnym razie osobiście napiszę na Ciebie skargę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59425 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dostales Ub o ile sie niemyle i Cie za to przeprosilem na forum i publicznie na cs niewiem oco Ci chodzi kolego.... http://multi-head.pl/showthread.php?tid=11413 Prosze Cie bardzo w czym problem ?? W tym momencie to albo ja jestem glupi albo Ty nieogarneles sytulacji albo próbujesz mnie oczernic.... A i jestem someone nie sameone i nieodpowiadalem 5h bo mam życie poza cs(a raczej zdarza mi sie miec ) Prosze o 10% dla gracza po 1w tym dziala sa prosby o ub a nie "skargi" po 2 juz drugi raz napisal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59520 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Gracz przeproszony. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi