Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59159 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Czy adminom na dd2 coś się nie pomyliło ? dosyć mam tego nieogaru ...nawet nie wiem jaki gnojek mnie banuje cały czas .. mysle ze ostatni raz tu dzisiaj jestem .. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.185.107.93' [AMXBans] ======================================== oraz chcę zgłosić skargę na tego admina . tylko żebym wiedział jak sie zwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Sierpnia 2013 #59160 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59162 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Data i godzina:5minut temu ... Nick admina/gracza, który zawinił:v_1_o_O (v_1_o_O) Dowody:[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.185.107.93' [AMXBans] ======================================== Świadkowie:----- Uzasadnienie:miałem ss x2 już ,dostalem neidawno ub i niby aktywny ,za co ? 'dostosuj się do wzoru.' ,ile razy ? 5 minut temu ub juz znow .... ciekawe czy Ty bys sie cieszyl z tego powodu .. sory ale to strasznie irytujace .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59163 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Szczegóły bana Nick SmoOkeAndRoLL.| Cannabis ! Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana aktywny Wykonano 06.08.2013 - 12:28:42 Wygasa Nie określono Zbanowny przez v_1_o_O (v_1_o_O) Zbanowany na Multi-Head.pl [ ONLY DD2 ] @ disCONNECT.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 2 Proszę. Szczegóły bana @Edit. W AMXBANS jest tylko jeden ban dla tego gracza i to Aktywny. Brak wygasłych banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59164 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dziękuję ) jak aktywny ? niby z jakiej racji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59165 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 aktywny- to znaczy ze dostałeś już kiedyś bana i każde twoje wejście bd nagradzane banem rozumiem ??? jak masz problem albo chcesz grac pisz do h@ odwołanie rób reklamy i wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59167 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Szczegóły bana Nick SmoOkeAndRoLL|Cannabis !<3 Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana admierne uzywanie wulgaryzmow na say i u@ Wykonano 06.08.2013 - 05:27:03 Wygasa 07.08.2013 - 05:27:03 (16 Godzin(y) 44 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez Bad ek` (Badek) Zbanowany na Multi-Head.pl [ ONLY DD2 ] @ disCONNECT.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 0 wszystko jasne ,wybaczcie ale miałem problem z liveboxem i widocznie mi sie ip zresetowalo i moglem wejsc ,fakt ,przyznaje ,moj blad ,w takim razie do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59168 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=11400&pid=70770#pid70770 poczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59170 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 wybaczcie xDD ja lepiej ide juz spac sorki ,wiecej sie nie powtorzy ;D zapomnialem o nim ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59172 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Wróć za 3dni /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi