Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Propozycja jest tak żeby zablokować możliwość wpisywania komendy cl_forwardspeed o wartości nie większej niż 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem Za. Someone ban za komende na tydz? Toszkę za długo http://www.multi-head.pl/amxbanscodfast/ban_list.php?bid=252 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem za Dał mi na 5 minut i 30 te 30 to miałem 400 nie ogarnięty admin.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem za , dobra Propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ehh ten slang Nie widzę przeciwwskazań, by ta "PROPA" została przyjeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Propsy za Twoją prope . Jestem za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 JEstem za Poniewaz tak komenda znacznie ulatwia gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem ZA. Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem za! Dobra "propozycja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jestem za, propozycja jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 jestem za... dość mam sprawdzania osób które wpisują tą komendę co jakiś czas, a nie powiem że czasem można się pomylić jak ktoś ma 9k speeda... przez taką omyłkę mogę dać komuś bana 5/30min a za 3cim razem na 1h... dlatego jestem tym bardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Bardzo dobra propozycja . Jestem za wgraniem takiego czegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jestem za wprowadzeniem. PLUS zablokować komende cl_lw 0 na wsztstkich serwerach aby była ona domyśłnie cl_lw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dobry pomysł, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi