Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59096 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Destroyer [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na multi-head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 91.235.149.2 ' [AMXBans] You are banned from this Server! Mój aktualny nick to Niedzwiedz [Alex!A] Jestem tu nowy nikt mi żadnych ss`ów tutaj nie robił i nie mam ich wgl.. Poprostu jakiś aimer grał na moim IP a ja nie mam zmienego IP Witam chce zacząć grać u was ale jest jedno nieporozumienie ponieważ nigdy tu nie grąłem a mam bana za ssy nie mam zmienego IP ktos dostał bana na moim IP i chce zagrać u was na CodMod jeżeli możecie jakiś admin to niech mi da UB proszę. Pozdrawiam was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Sierpnia 2013 #59097 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dostał bana gracz pół roku temu za modele http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4728 Dziwnym trafem dzisiaj wchodzisz na forum, piszesz na Sb, że jesteś nowy i nagle zakładasz temat odwołanie się od bana... Czekam na decyzje H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi