Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59073 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 1. Nick na TS:Mój nick kenzo 2. Doświadczenie: Znam się na komendach oraz ogarniam różne ,rzeczy zobaczycie sami . 3. Mikro(obowiązkowe):Tak ,mam . 4. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Długo od rana do wieczora . 5. Dlaczego właśnie ty: Zostało 1 miejsce więc zaryzykuję i napiszę podanie ,żeby pomagać . 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Wprowadzę trzy ważne boty : 1.Wchodzisz na Ts3 wita cię pokazuję twoje IP oraz który raz odwiedziłeś . 2.Przenosi cię do AFK/Romm jak jesteś afk . 3.Wzywa admina jesli gracz wejdzie w Pomoc Admina 4.To tyle . Do dzieła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59086 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie Znam Cię. Nie widziałem Cię ani razu na ts3 Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59092 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na nie nie widziałem ci na tsie ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 6 Sierpnia 2013 #59115 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na Nie. Nie widuję Cię na Ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59158 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na nie , nie widziałem cię na ts'ie wogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59394 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Kenzo jakoś cie nie widziałem na TS od rana do wieczora i widziałem cię ogólnie dwa razy na naszym TS, popraw aktywność na TS i złóż podanie jak będzie ponowna rekrutacja. Pozdrawiam i zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi