Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58911 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: hPa! 2. Doświadczenie: Dosyć duże miałem własnego tsa 3. Mikro(obowiązkowe): mam 4. Ile dziennie poświęcasz na TS?: 4-6h 5. Dlaczego właśnie ty: Często przebywam na tsie rano praktycznie sam siedzę lubie czasami nawet posprawdzać kto ma kanał z nie zmienioną datą która przekracza 7dni 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Myślę że większy porządek oraz ład na kanałach które mają nie zmienione daty przekraczające tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59405 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na tak powody : -ogarnięty -mikro jest -dużo przebywa na ts oraz forum Wielkie TAAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Sierpnia 2013 Premium #59406 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Pozytyw. Ogarnięty chłopak, bezkonfliktowy, nie trzyma się żadnej strony. To się ceni. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Sierpnia 2013 #59414 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAK, znam go, jest ogarnięty i napewno ogarnie. Można dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59419 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na Ogromne Tak: -ogarnięty 24 na dobe -mikro i na ts bywasz na forum jesteś Same pozytywy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59421 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak , spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59432 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na TAK - wymogi spełnione - pomocny - kulturalny - miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59439 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak. Wszystkie wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59444 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Podanie zamykam ponieważ jedna osoba już została przyjęta jeżeli będzie rekrutacja poproś o otwarcie podanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi