Go艣膰 Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58911 Udost臋pnij Napisano 5 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: hPa! 聽 2. Do艣wiadczenie: Dosy膰 du偶e mia艂em w艂asnego tsa 聽 3. Mikro(obowi膮zkowe): mam 聽 4. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 4-6h 聽 5. Dlaczego w艂a艣nie ty: Cz臋sto przebywam na tsie rano praktycznie sam siedz臋 lubie czasami nawet posprawdza膰 kto ma kana艂 z nie zmienion膮 dat膮 聽 kt贸ra przekracza 7dni 聽 6. Co wprowadzisz na naszego TS: My艣l臋 偶e wi臋kszy porz膮dek oraz 艂ad na kana艂ach kt贸re maj膮 nie zmienione daty przekraczaj膮ce tydzie艅. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59405 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na tak powody : 聽 -ogarni臋ty 聽 -mikro jest 聽 -du偶o przebywa na ts oraz forum 聽 Wielkie TAAK Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Sierpnia 2013 #59406 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Pozytyw. Ogarni臋ty ch艂opak, bezkonfliktowy, nie trzyma si臋 偶adnej strony. To si臋 ceni. 聽 Jestem na tak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Sierpnia 2013 #59414 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAK, znam go, jest ogarni臋ty i napewno ogarnie. Mo偶na da膰 mu szanse Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59419 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na Ogromne Tak: 聽 -ogarni臋ty 24 na dobe 聽 -mikro i na ts bywasz 聽 na forum jeste艣 聽 Same pozytywy !! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59421 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak , spe艂nia wymagania. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59432 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na TAK 聽 - wymogi spe艂nione 聽 - pomocny 聽 - kulturalny 聽 - mi艂y Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59439 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak. Wszystkie wymagania spe艂nione Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59444 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 聽 Podanie zamykam poniewa偶 jedna osoba ju偶 zosta艂a przyj臋ta je偶eli b臋dzie rekrutacja popro艣 o otwarcie podanka Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi