Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58832 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam witam Z tej strony agent TuTTeK . Przybyłem tu do was z misją Tytuł Misji: Śmiech Cel: Zrobić na serwerze ffa przyjazny, zabawny nastrój Broń: Mirofon i moja głupota Wrogowie: "Pro Gamerzy" którzy wchodzą na serwer żeby pokazać jacy to oni nie są. O sobie: Zainteresowania: piłka nożna (FcB), muzyka (głównie dubstep i electro-house [nie chwaląc się jestem dj'em i mixuje te 2 gatunki pod nickiem Dj TuTTeK. Jak ktoś chce to znajdzie mnie na fb], gry komputerowe (COD, CS, Dirt, Far Cry1,2,3 Gothic1i2 Skyrim itp.), filmy (akcja, sci-fi, fantasy, komedie itp.) Wiek:17 Ile lat już gram?: Ponad 2 ale miałem pare miesięcy urlopu w cs'a Płeć: męska Steam: TuTTi˘ ?? TuTTeK˘ ?? Ulubiona mapa: cs_office i de_irak Co mnie tu sprowadziło? Szukałem jakiegoś fajnego ffa no i tu trafiłem Serwer naprawdę spoko jednak dużo cheater'ów a adminów 0 na serwerze Mam nadzieje że będzie wam się przyjemnie ze mną grało Pozdrawiam TuTTeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Sierpnia 2013 #58834 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witaj,witaj ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Sierpnia 2013 #58837 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58839 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Siema Miło, że coraz więcej osób gra na FFA a co do adminów, to niestety, ale większość aktualnie może wchodzić dopiero popołudniu I nie ma dużo cziterów (to że raz byli i jak wszedłem, to zbanowałem - nic nie znaczy). Na tym serwerze grają głównie steamy przez co ilość cziterów jest znikoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58840 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Serwer bardzo fajny ale szkoda że tak mało administratorów na ffa. Zresztą słodziak sam widział. Mam już 12h jeszcze trochę i będzie 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58864 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58865 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58873 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58977 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #59010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi