Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58804 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 1. Nick na TS:Sheen 2. Doświadczenie: Tak Mam 3. Mikro(obowiązkowe):Jasne że jest 4. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Dużo. Prawie codziennie jestem 5. Dlaczego właśnie ty: Często siędzię na Ts3. Pomagam ludziom, myślę ze się nadam 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Napewno szybszej reakcji. Jeżeli ktos potrzebował by kanału szybko by go dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59416 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 NA TAK Spełniasz wszystkie wymagania . Nadasz sie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59430 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na TAK - wymogi spełniasz - miły - kulturalny - opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59443 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak. -ogarnia -kulturalny -pomocny Na wielkie tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59465 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Sorki Sheen Lecz prawie cie do końca nie znam jesteś tu nowy popraw aktywność na TS i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi