vEq.! Napisano 5 Sierpnia 2013 #58803 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: krzychuxd 2. Doświadczenie: bardo dobre 3. Mikro(obowiązkowe): Posiadam 4. Ile dziennie poświęcasz na TS?: od 2 do 5,6 godzin 5. Dlaczego właśnie ty: Ponieważ jestem prawie cały czas na TS.Czasami zdarzy się że po kanałach latają "dzieciaki" i wnerwiają wszystkich i ja chciałbym temu zapobiec . 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Wprowadzę na TS'a ład i porządek.Będę estetycznie patrzał na daty kanałów.Poreklamuje TS'a na innych sieciach.Jak będę miał kasę to mogę dać na powiększenie slotów jak będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58812 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Co do ładu i porządku na ts jest wszystko okey,Ale i tak jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59395 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja tam jestem na TAK dodatkowe sloty są jak najbardziej wskazane hehehe ale i bez tego jestem na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59399 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak myślę że da rade, jest osobą odpowiedzialną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59407 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak. Znam go dobrze i wiem, że się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59411 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na wielkie tak duzo siedzi na ts i ogarnia. Wiec dlaczego nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59424 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak , spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59433 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na TAK - pracowity - opanowany - pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59441 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Krzychu podanie odrzucam ponieważ ostatnio mało cię widuje na TS dawno z tobą nie gadałem złóż podanie w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi