vEq.! Napisano 5 Sierpnia 2013 #58803 Udost臋pnij Napisano 5 Sierpnia 2013 1. Nick na TS: krzychuxd 聽 2. Do艣wiadczenie: bardo dobre 聽 3. Mikro(obowi膮zkowe): Posiadam 聽 4. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: od 2 do 5,6 godzin 聽 5. Dlaczego w艂a艣nie ty: Poniewa偶 jestem prawie ca艂y czas na TS.Czasami zdarzy si臋 偶e po kana艂ach lataj膮 "dzieciaki" i wnerwiaj膮 wszystkich i ja chcia艂bym temu zapobiec . 聽 6. Co wprowadzisz na naszego TS: Wprowadz臋 na TS'a 艂ad i porz膮dek.B臋d臋 estetycznie patrza艂 na daty kana艂贸w.Poreklamuje TS'a na innych sieciach.Jak b臋d臋 mia艂 kas臋 to mog臋 da膰 na powi臋kszenie slot贸w jak b臋dzie trzeba Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58812 Udost臋pnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Co do 艂adu i porz膮dku na ts jest wszystko okey,Ale i tak jestem na Tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59395 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja tam jestem na TAK dodatkowe sloty s膮 jak najbardziej wskazane hehehe ale i bez tego jestem na Tak! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59399 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak my艣l臋 偶e da rade, jest osob膮 odpowiedzialn膮. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59407 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak. Znam go dobrze i wiem, 偶e si臋 nadaje Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59411 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem na wielkie tak duzo siedzi na ts i ogarnia. Wiec dlaczego nie! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59424 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak , spe艂nia wymagania. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59433 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na TAK 聽 - pracowity 聽 - opanowany 聽 - pomocny Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59441 Udost臋pnij Napisano 6 Sierpnia 2013 聽 Krzychu podanie odrzucam poniewa偶 ostatnio ma艂o ci臋 widuje na TS dawno z tob膮 nie gada艂em z艂贸偶 podanie w najbli偶szym czasie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi