Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58753 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Siemano chciałbym zaproponować wgranie na serwer takiego pluginu jak jest na aim/awp/fy tzn. spawn protection. Ze względu takiego jak awp_india lub aim_map, który chyba tam jest. Proponuje zrobić to jak najszybciej mało graczy przestrzega tego, aby nie strzelać do siebie z respawnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58792 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Jestem za denerwujace sa spawn kille. Jak najbardziej Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58796 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Na tak , bardzo dobry pomysł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58978 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Jestem na tak Chociaż te mapy są rzadko grane jednak jeśli nie zamuli to serwera, to dlaczego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58982 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Pomysł bardzo dobry. Nie sądzę aby bardzo to zamuliło serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Sierpnia 2013 #58994 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Dokładnie tak , ostatnio jak grałem , musiałem kogoś co chwilę banować za to . Na Awp_Indi . ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59200 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na tak, plusy wymienił lovo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59222 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Super plus "co chwile banować" ;> A tak swoją drogą to można to już wgrywać i administracja może tutaj zerknąć i wg mnie wgl nie powinno zamulic serwera nie ma tak wielkiej ilośći pluginów na nim, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Sierpnia 2013 #59251 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Zordon , znowu szukasz problemu ?? :< Taka prawda , upominasz graczy , żeby nie strzelali z respa , ale oni to robią , więc pozostają bany . ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 6 Sierpnia 2013 #59348 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej za . Na awp_indii co chwilę trzeba kogoś banować pomimo upomnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59393 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej za ponieważ denerwujące jest jak ktoś ci zabije z respa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59404 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Lovonany' ja nie szukam problemu ;> ostatni już sobie wyjaśniliśmy ;d a co do spawn'a to myślę, że przyszedł czas na ostateczną decyzje. Wiekszość jeśli nie wszyscy są za wiec... ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Sierpnia 2013 #59469 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dokładnie wszyscy są na tak , i myślę , że to będzie pomocne na mapach Awp_india , aim_map , nawet bardzo . No wiem rozumiem . Jak coś jeszcze mamy do wyjaśnienia to Pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60631 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Takze na tak, dzis na indii hds musial zbanowac chyba z 10 osob i frekwencja pada. A tak jak sie nie bedzie dalo zabic z respa to nie beda zabijac i graczy nie bedziemy tracic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60667 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Na tak , dużo banów na tym idzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Sierpnia 2013 #60675 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jeżeli h@ znajdzie czas , na pewno wprowadzi takie coś na server. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62736 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wprowadźcie jak najszybciej, nie da się grać na małych mapach bo 1/2 graczy wali z respa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Sierpnia 2013 #62844 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Rozmawiałem o tym z h@ , jak tylko znajdzie czas , od razu zajmie się tym . // zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64792 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Plugin wrzucony, proszę o uwagi na temat jego działania. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi