Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58490 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 odwołanie Nervovy Twój nick podczas gry:NERVOVY Godzina, data zdarzenia:około 12:30 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: 192.168.2.102 Uzasadnienie:Odwołuje sie od bana poniewaz nie grałem na czitach a ss-y sa takie jakie sa poniewaz mialem laga kiedy admin zaczoł robić ss-y prosze o rozpisanie demka z hltv,ja nie odpuszcze Prosze o rozpisanie demka gdzie bedzie widac ze mialem laga ????????????????????????????? Odwołanie bedzie sie powtazac [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Don t Stop Believin [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.23.225.24' [AMXBans] Czekam na ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58491 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisałem Ci w poprzednim wątku. To jest ten sam plik a nie 4 identyczne. Przy lagu miałbyś właśnie taką sytuację. Kolejny taki post skończy się banem na forum. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi