Bunny Napisano 14 Stycznia 2016 #383156 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Siemka. Nie wiem czy tylko mnie denerwuje w vipie to że może mieć m4, ak itp podczas pierwszej pistoletówki. Nie da się grać jak pół teamu przeciwnego lata w pełni uzbrojone a mój team leci z glockiem -.- Nie jest to fajnie. VIP jest ok ale możnaby zmienić żeby nie mogli wybrać broni w pierwszej pistoletówce? Z góry dzięki za fatyge z czytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 14 Stycznia 2016 #383194 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 W sumie trochę się z Tobą z zgodę, mimo to, że posiadam vipa. Często zdarza się, że.. załóżmy jest 4 vipów w ct, a w tt zero i w ten sposób tt nie ma żadnych szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Stycznia 2016 #384999 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Zrobimy co w naszej mocy a o efektach powiadomię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Stycznia 2016 #385001 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi