Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58347 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry:*lEvenementl* Godzina, data zdarzenia:10:20 Mapa:de_dust IP:80.244.137.228 Uzasadnienie:Witam to ja po małej przerwie. wiec tak. ban za "ab" lecz ja nie miałem jak grać na sewerze ponieważ nie miałem internetu na wakacjach musiała jakaś podszywka grać za mnie prosiłbym o szybkie uB screen konsoli wrazie W. AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : *lEvenementl* [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.244.137. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58348 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Już na samym stracie http://multi-head.pl/showthread.php?tid=9953 - pierwszy Twój post i uznano, że Ci się nie należy UB. Później nie wiedzieć dlaczego zaczęli Ci dawać UB chociaż wszedłeś na aktywnym, bo tak z tego wynika gdyż po pierwszym odwołaniu nie dostałeś UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58350 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Hmm . Później te ss'y zostały wstawione bo wrzuciło mi je do nie tego foldera i myślałem że nie zostały mi po prostu zrobione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58351 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Masz 3 aktywne bany dostałeś ssy nie wstawiłeś ich w dodatku nie zrobiłeś reklam to tyle chyba w tym temacie. Szczegóły bana Nick *lEvenementl* Adres IP 83.68.95.142 Typ Bana SteamID lub IP Powód Bana Wstaw screeny na multi-head.pl Wykonano 15.07.2013 - 17:57:22 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Reprezentant Skilla Zbanowany na Multi-Head.pl [COD MOD RESET LVL !!] @ disCONNECT.pl (de_elldorado) Wszystkie wygasłe bany 0 ------------------------------------- Szczegóły bana Nick *lEvenementl* Adres IP 89.228.179.236 Typ Bana SteamID lub IP Powód Bana Aktywny ban Wykonano 15.07.2013 - 18:04:15 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Reprezentant Skilla Zbanowany na Multi-Head.pl [COD MOD RESET LVL !!] @ disCONNECT.pl (de_elldorado) Wszystkie wygasłe bany 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58353 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Miło mi że moje podszywki graja i dostają za mnie bany . No ale bez przesady. te ss'y które ja dostałem wstawiłem po chwili . Sprawdzcie IP moje i tego kogoś kto dostał bana. . : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58354 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Hmm . Później te ss'y zostały wstawione bo wrzuciło mi je do nie tego foldera i myślałem że nie zostały mi po prostu zrobione . No z tego co widać nie dostałeś UB bo ban jest nadal aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58355 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=9976 to są te ss'y które dostałem Wstawione są. wiec o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58356 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 No to widzisz zobacz jakie miałeś wtedy IP a jakie teraz, masz zmienne IP i tyle. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi