Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58318 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nick: Polish-pro Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duze miałem kilka swoim sieci co było w top 10 w Polsce. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 mogę napisach pluginy i zrobić paczki amxx. Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Mam steam ale mam dziwne lagi ze jak włączę cs na steam to za 5min zetnie go i pc tak wiec gram na NS ;/. Dlaczego TY .!: Ja zawsze gram wieczór i wtedy jest najwięcej czitow chce ogarnąć bo czasami to sh po serwerze lata ze 2h. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5/12 h Kontakt: PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58337 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Niestety nie mogąc grać na steam nie możesz też mieć admina. Poza tym masz 50% na forum. Musisz je odpracować. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362195 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi