Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58242 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Data i godzina:OK 18.30 Nick admina/gracza, który zawinił: SNQ Dowody:-- Świadkowie:nie wiem jacy gracze grali ... Uzasadnienie:gram sobie normalnie i probuje ogarnac czolgiste a tu jakis "Spoxer* taki nick zaczyna sie smiac ze mnie ze mam staty 0:2 z premka hahahahhah progammer wiec mu napisalem co cie to obchodzi ? noi sie na chwile uspokoił pozniej mialem staty 4:7 i znow sie zaczyna smiac : ahahhahah elite to zaraz tabele rozwali czy cos takiego wiec napisalem mu "zamknij juz ten swoj ry*" i SQN daje mi bana kultura. A na poprzedniej mapie byla to chyba italy2 spamuje mu ze gracz ma wh a jego to nic nie obchodzi ... wiec spamuje ciagle a on nic i zaczolem pisac mu na zwyklym sayu sqn U@ a ten nic nadal gra bo mu dobrze szlo i nie sprawdzil ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58243 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Dostajesz 10 % za brak dowodów ! "Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego." A skargę zamykam właśnie z powodu braku dowodów. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi