Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58229 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem za tym by zdjąc przeładowanie. Postać za mocna! Nawet premium takich nie ma. @Na tej postaci by szło zarabiać a nie non premium.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58269 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 jak bys chcial zdjac przeladowanie to klasa jest do niczego , szturmowiec ma norecoila wiec tez tak jakby jest za mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58515 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Tak jak przed mówca jak np na Szturmowcu dostanie się Bezlik to również kosi mocno lecz potwierdze klasa jest nadzwyczaj mocna jak na non premium.Radził bym odebrać oślepienie i skoki wtedy klasa by była bardziej neutralna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58516 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Jak dla mnie powinno zostać tak jak jest klasa nie jest trudna do zabicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58520 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Dla mnie klasa za dobra . Osobiscie poruszałem ten temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58547 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kazda Klasa jest na swoj sposob dobra nic nie potrzeba zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 4 Sierpnia 2013 #58550 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgadzam sie z slp, a spójrzcie nawet na generała, który ma (o ile dobrze pamiętam) 1/14 na natychmiastowe zabicie, a bardzo często zabija za 1-2 strzałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59347 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ja bym moze tylko usunal to oslepienie. A tak to moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59354 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 No właśnie oślepienie to przesada . Przecież niedługo cały serv będzie ktoś grał tylko strzelcami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59367 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Także według mnie strzelec wyborowy to zbyt dobra klasa jak na darmową. Grałem nim i wiem o tym bardzo dobrze. Jak koledzy wyżej napisali odebrałbym tej klasie oślepienie, ponieważ bezlik ammo+ oślepienie to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59373 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Sikora przypomn3e ci jak ty grales strzelcem wyborowym i nie narzekales na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59545 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Tsa najlepiej zostawić strzelca takiego jakim jest i żeby nie było osłabiania ani nic to proponuje przywrócić Chorążemu inta do podstawy chociaż 5 !! Ta klasa też była dobra ale jest osłabiona niech h@ zrobi go takim jakim był niech po prostu BĘDĄ 2 DOBRE KLASY DO OGARNIĘCIA!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61107 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Według mnie poprostu zmienic oslepienie na 1/15 i bd wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61540 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Tak takich klas jest sporo tak samo jak Admiral 4 apteczki i 10 broni!!! To nawet premium nie ma takiego starcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61545 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Dla mnie teraz jest wszystko OK . Nie potrzeba nic zmieniać . Strzelec oslabiony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi