Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58083 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nick cheat`era: (L)egionista Godzina, data zdarzenia: od 23 do ok 1 w nocy kolega sb jechal na wh. Mapa: kilka,mapka z demka cs_assault Link do demka: http://speedy.sh/6MNxn/cziter2.dem STEAM_ID/IP cheat`era: Nie mam bo dostal bana po nie wiem jakim czasie i prawdopodobnie wylaczl juz wh bo admin spamowal na ogolnym-wiec wrzucam demko zeby nie bylo watpliwosci. Uzasadnienie: Ewidentnie widac jak patrzy po scianach i ma idealne skany pierwszy lepszy skan w sciane i o dziwko zawsze ktos tam jest a nawet headshoty leca z dupy. Demko krotkie ale raczej starczy dla ludzi ktorzy wiedza jak wyglada wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Sierpnia 2013 #58263 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Oglądałem demko , widziałem gracza jak gra . Gdy nie ma admina wali skany nie wiadomo, skąd info , ale gdy admin pojawia się odziwo , jego skill słabnie Przypadek ? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58311 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Również oglądałem Demko według mnie na 100% gracz używał wspomagacza do gry jakim jest Wallhack. Skanowanie---> Centralne miejsce gdzie był gracz w HS Otwieranie Drzwi--------> Otworzyłeś Drzwi i natychmiast strzelasz w gracza oddalonego na bardzo dużą odległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Sierpnia 2013 #58595 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Niestety brak ip , jak gracz pojawi się na serverze proszę o zbanowanie go . /// close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi