Skocz do zawartości

Problem ;/

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolega mi polecil wasz serwer , sciagnełem klienta , chcialem sie zalogowac na serwer DD2 BF2 o nicku Siwor , a co sie okazało moim oczom :

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin aquax.

[AMXBans] You are permanently banned.

[AMXBans] Banned Nickname : Rogal

[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbansdd2/

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '

[AMXBans] Your IP : ' 213.241.3.243 '

[AMXBans] =======================================

Bardzo mnie to zdziwiło , ponieważ nigdy wcześniej nie grałem na waszym serwerze. A tym bardziej o nicku "Rogal" Zacząłem kilka tygodni temu grać w cs i jeszcze nie wiedziałem do kogo z tym się zwrócić. Ale dopytałem się kolegi co i jak. I powiedzial mi bym napisal na forum serwera a Admini raczej napewno mi pomogą. A zapomniałem dodać ze mieszkam w wawie no mozna powiedzieć na bardzo dużym osiedlu i wiekszość mieszkańców korzysta z internetu od tego samego usglodawcy co ja. + dodam mam ip stałe. Dzwonilem do uslugodawcy z prośbą o zmiane ip ale dowiedzilem sie ze jest to przez dluzszy okres nie mozliwe. Czy istnieje szansa bym dostal UB? Wiem ze nie macie pewnosci ,ale zalezy mi a spodobaly mi serwery bf2 a slyszalem ze wasz najlepszy

Czekam na pomoc.

Pozdrawiam

Wspomniałeś że mieszkasz na dużym osiedlu..., jak widać IP jest na całe osiedle. (Tak mi się zdaje).

Gracz dostał bana z Twojego osiedla, a zarazem dostali wszyscy bana.

Jako że jesteś nowym graczem na sieci, daję Ci UB. Nie Ty zawiniłeś, ale następnym razem UB nie dostaniesz, może za wykonanie reklam.

Oczywiście temat zamykam, w razie otworzenia pisać na skrzynkę.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...