Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57967 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Data i godzina: 02.08.13 ok. 19:40 Nick admina/gracza , który zawinił: KonspiR/ niby ja Dowody: ktos napisal na czacie " kurwa poco perk selalem -,-" a ja tylko dla zartu napisalem " bo jestes debil :D " Świadkowie: gracze na serwerze Uzasadnienie: Mysle ze admin powinien byc bardziej wyrozumialy i najpierw mnie ostrzec a za 2 razem dac bana, poza tym wog nie powinno byc bana bo to bylo widac ze to bylo dla zartu z tym "...:D" i to bylo widac, nwm ban byl ze zlosci albo nwm... albo ban na 5 min, no ludzie bez przesady... grasz grasz i ban za takie gó*** ... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: KonspiR [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:162484099' [AMXBans] Your IP: '83.28.24.169' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57973 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ban słuszny.... Ciesz się że dostałeś tylko na 30 minut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57979 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 tak... takie rzeczy nie na daja sie na BANA!!! powinien byc ban na 5min jak juz cos za ZARTY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57981 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Skąd admin miał wiedzieć, że to jest na żarty hmm? Nie jestem świadkiem, ale według mnie ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57986 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Obrażasz więc musisz karę odpokutować. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi