Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57940 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Wzór: Twój nick podczas gry:Nie mam nicku nie gralem na tym serwie Godzina, data zdarzenia:nie wiem Mapa: Skąd ja mam wiedzieć? STEAM_ID / IP:37.123.200.3 to moje ip (osiedlowe) Uzasadnienie:Nigdy nie grałem na tym serwie kiedy wbiłem pokazane jest,że mam bana nwm za co... To wyciąg z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : NauTreLe [CpT] [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na multi-head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 4642378 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.123.200.3 ' [AMXBans] ======================================= @EDIT@ nigdy nie gralem na takim nicku moj nick to KozacKi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57943 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Zapewne pokryło ci się IP z IP zbanowanego gracza wystarczył reconnect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Sierpnia 2013 #57959 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=31412 Nie wiem czy mogę dać Ci Ub . Bo na te ip , gracz nie dostał ub , za przerabiane SS`y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57960 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ehh to co ja moge w tej chwili zrobić ? Bo chyba jest jakiejś wyjście? Jest opcja ,że gracz zbanowany i ja dostaniemy Ub a jak wejdzie na serwa zbanujecie go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57965 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 OOOO to już zalatuje cwaniactwem ale niech wyższa Instancja to rozpatrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57968 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Zalatuje cwaniactwem? nie chcecie to nie dawajcie ub.. tylko prosze ,ponieważ malo jest cod-ów gdzie gra tak duzo osob... Magik' pid='69496' dateline='1375465400'] OOOO to już zalatuje cwaniactwem ale niech wyższa Instancja to rozpatrzy Pisze co mi do głowy przyjdzie niemwiem co można zrobić pierwszy raz zetchnęłem się z taką sytuacją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Sierpnia 2013 #57969 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Decyzję co do Ciebie zostawiam h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57971 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ehh w sumie ja gówno moge za przeproszeniem czekam z niecierpliwością na głos h@.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57975 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja bym ci radził wyrażać się jakoś inaczej zamiast "gówno" mogłeś napisać "nic nie" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58024 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 W dalszym ciągu czekam na głos h@ @EDIT@ Prosze o głos h@ chce wiedziec na czym stoje jezu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58069 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Tymczasowe UB. Temat będzie otwarty dopóki nie wypowie się H@. Osiedlowe IP to najgorsza rzecz dla graczy... A co do UB, niech ktoś Ci da, bo ja zapomniałem hasła do amx'ów. Ponowny dostęp będę miał za ok 3h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58078 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Dzięki wielkie nie wiesz jaki jestem ci wdzięczny.. A co do h@ mam nadzieję ,że da mi szanse.... @EDIT@ Postawcie się w mojej sytuacji mam internet na jaki mnie stać Uszanuje każdą decyzję h@ czekam na jego głos. Sorry za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58080 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nie chcę Cię zamartwiać, ale większość osób jest za tym, abym nie dawał Ci ub. Powiem tyle. Zawsze można zrobić reklamę, a jeżeli byś pogadał z H@, zrobiłbyś połowę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58081 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ehh reklamy za nic... Dobra mam nadzieje ,że to nie jest ostateczny głos h@,ale dobre i to.. Mam pytanie czy ja mógłbym z nim porozmawiać? Tylko ts nie bardzo,ale skype jak najbardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Sierpnia 2013 #58115 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ehh to co ja moge w tej chwili zrobić ? Bo chyba jest jakiejś wyjście? Jest opcja ,że gracz zbanowany i ja dostaniemy Ub a jak wejdzie na serwa zbanujecie go? Chłopie, jeżeli damy Ci Ub to i tak masz takie samo IP z tamtym cheaterem. Więc to jest bezsensu, nawet przypuszczam, że NauTreLe [CpT] to jesteś Ty. Większość oszustów tworzy nowe konta na forum w celu wyłudzenia UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58136 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Myślę, że można zaryzykować i zostawić gracza odbanowanego. W najgorszym wypadku wróci ponownie na listę amxbans. Wtedy odwołania już nie będzie. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi