Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57938 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nick: DefeN Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże doświadczenie mom. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,343 Staż w CS-sie: Oj, już z 5 lat będzie. Steam / NonSteam: Stim oczywiście Dlaczego TY .!: Bo mnie potrzebujecie ! Chcę ostro banować cziteruf i innych plejerów łamiących regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 25h Kontakt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57945 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Dla mnie dziwne jest to podanie także na NIE oraz na forum tylko 3 posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57954 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na nie. 3 Posty. I tutaj pytanie Czy ty sobie kpisz z Severowni i wszystkich Adminów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57977 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 3 posty ? Wgle grales kiedys na dd2 bo Cie jeszcze niewidzialem -.- Popraw aktywnosc i bede na Tak.Narazie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57983 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na duże NIE - brak przegranych 30 godzin - mała aktywność na forum - twoja wypowiedz ( Bo mnie potrzebujecie ! Chcę ostro banować cziteruf i innych plejerów łamiących regulamin. ) daje dużo do myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57989 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na nie wogóle cię nie znam mała aktywność na forum jak i na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58005 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na NIE ! Nie spełniasz wymagań - brak 30h i konto do podania Ponadto swoimi zdaniami w podaniu pokazałeś, że nie traktujesz nas poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na nie: -nie znam cie -nie widzialem cie na serwerze -mala aktywnosc forumowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58037 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na nie , widać komuś się wyostrzył żarcik ostatnio . Forum + godziny dają do myślenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58044 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Czy ty aby na pewno masz 17 lat? Na nie: -Posty -Nie znam cie -Na serwie cie nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58047 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na nie. Nie widziałam cię na serwerze, mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58055 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Zabawne jest to podanie. Nie spełniasz wymagań na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Sierpnia 2013 #58064 Administrator Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi