Bad ek` Napisano 2 Sierpnia 2013 #57723 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nick: Bad ek` Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 15-05-2012, 23:28 PM Czas spędzony na forum: 1 Miesiąc, 6 Dni, 3 Godzin, 8 Minut, 52 Sekun Doświadczenie w ocenianiu: Gram w tą gre 7 lat. Wydaję się, że potarfię rozpoznać cheatera czy też czystego gracza. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Owszem. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, kiedyś za ping. Dlaczego Ty?: Jestem na tej sieci ponad 1 rok. Chcę odciążyć administracje Ubteam / H@ od sprawdzania. Odróżniam "czystego" od "brudnego" gracza Często będę zaglądać w nocy / dzień. Może i pełnie już troszkę funkcji, ale wydaje mi się, że niezawadzi to w pełnieniu nowej funkcji jaką jest "sprawdzacz". Staram się być rzetelnym użytkownikiem, a także pomocnym w różnych dziedzinach. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2-5h Coś od siebie: Nic nie mam do dodania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57724 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na tak.Spoko ziomek ogarnie. Miły kulturalny ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57726 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na tak nada się na to stanowisko, ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57727 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Myślę, że ogarniesz Spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 2 Sierpnia 2013 #57819 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na tak spełniasz wymagania, Jesteś z nami od dawna. Nie przypominam sobie problemów związanych z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57827 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Wymagania spełnia, miły, kulturalny, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 2 Sierpnia 2013 #57922 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Bez problemu myślę że ogarnie tą funkcje, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 2 Sierpnia 2013 #57923 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak. + Wiek + Aktywność + Doświadczenie i inne powody :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57934 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak Powody up ! Post nie wnoszacy nic do tematu, regulamin. 10% // Tr!k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57936 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Bez problemu myślę że ogarnie tą funkcje, jestem na tak Co Ty opowiadasz . Badek, po co Ci to? Chcesz więcej obowiązków? Skoro chcesz to i ja jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57947 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Badzio ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Sierpnia 2013 #58246 Administrator Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi