Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57690 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Fryzjer [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 212.244.27.120 ' [AMXBans] ======================================= Twój nick podczas gry: blantos Godzina, data zdarzenia: nieznane Mapa: nieznana STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:33240431 /// IP : 212.244.27.120 Uzasadnienie: Witam, dzisiaj świeżo po formacie i działającym juz steamie próbowałem wejść na serwer lecz niestety mam bana (tzn nie ja - juz wyjansiam ) Mieszkam w miejscowości gdzie jest Firma internetowa w której większość osób ma od nich internet tak samo jak ja i wszyscy mamy jednakowe Ip i ktoś na serwerze najwidoczniej grał i dostał bana i niestety ja na tym ucierpiałem, proszę o unbana bodajże jest to jakoś do sprawdzenia miałem już tak pare razy. Jeszcze raz podaje swój steam id -STEAM_0:0:33240431 . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57694 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A GDZIE SS // 10% za wypowiedź w dziale UBTEAM (proszę przeczytać regulamin). //Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57730 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi