Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57652 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: TSW Godzina, data zdarzenia: 01.08.2013 Mapa: de dust 2 STEAM_ID / IP: 89.69.97.177 Uzasadnienie: jaka podszywka? gram na tym serwerze z miesiąc i używam tego nicku. Wydruk z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 56 minutes and 58 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : TSW [AMXBans] Reason : ' Podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 89.69.97.177 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 1 Sierpnia 2013 #57657 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nom moim zdaniem to była Podszywka pod h@ serwerowni ale że admin się pomylił toto jest wina prawdopodobnie tego samego nicku lub coś w tym stylu ale to mogła być pomyłka to tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57658 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Admin banujac ciebie chyba pomylil nick h@ ktory ma nick Tws a ty Tsw a to roznica. Ja bym dal ub, ale poczekajmy jeszcze na wypowiedz admina banujacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57659 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tak. Dokładnie Myliłem się dając Bana. Myslałem że to TWS czyli h@ i odrazu co zrobiłem to ban za podszywke. Proszę o ub dla Gracza. Nicki Bardzo Podobne więc poprostu pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57660 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 no podobne ale pewnie maja inne znaczenie -.- na drugi raz sprawdź 2 razy zanim zbanujesz, czekam na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57662 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dobra, dalem ci ub Niech moderator zamknie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57663 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 a odszkodowanie jakieś? nie obraże się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57665 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Idz grac... nie nabijaj postow! ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi