Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57587 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Data i godzina:20:30 coś koło jak na demku Nick admina/gracza, który zawinił: MC MAGIK M.D. Dowody:ftp://hltvrec:[email protected]/s1214/nazwa-1308012019-de_westwood.dem.zip Świadkowie:Cały serwer... pisał że coś ma jedna osoba napisała że ssy nie pomogą bo prawdopodobnie ma anty ss. Więc demko rozwiąże sprawę. Uzasadnienie:WH lub ESP perfidnie widać pierwsza akcja mi wystarczy mam nadzieje że wam również, mam też nadzieje że straci admina i możliwość gry na serwerze.Pis joł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57590 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 No czyste wh:S ale ja bym też na to powiedział info z Ts i UAV jedna osoba ci napisała ze ssy nic nie dadzą bo mam anty ? czyli shellerini czy Final ? bo obaj byli na ts a widzialem to tak samo jak ty co pisali na Seyu troche śmieszne ale nich ocenią inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57591 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 sprawa do zamknięcia moim zdaniem. tak na prawdę to tu żadnych dowodów o winie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Sierpnia 2013 #57592 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Heheszky Nie ma to jak info z Ts'a ... . na demku nic i tak nie widać .. Skarga odrzucona //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi