Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57454 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Data i godzina: 01.08.2013 Nick admina/gracza, który zawinił: Consecuente | GbL Dowody:Nie mam ss'ów sprawdzałem Świadkowie:aKa|ZaBiJaKa Uzasadnienie:Nie miałem cheatów, grałem normalnie . Gdyż gadałem z tym aKa|na skype, zdziwiłem się . Gram dopiero od 2 dni. I nie wiem czemu nie mam ss'ów tak to bym wstawił gracz aKa|ZaBiJaKa może potwierdzić całe zdarzenie . Prosze o rozpatrzenie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57460 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jeżeli składasz skargę musisz przedstawić nam Dowody z twojej strony. Chyba skarga do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57464 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Kolega chcial chyba napisac odwolanie od bana a nie skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57468 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ta osoba nie miała załączonych czitów bo gadalem z nim na skypie nie raz go sprawdzano i nic nie mial prosze o wyjasnienie calej sprawy dziekuje na uwage . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Sierpnia 2013 #57469 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Trzeba zaczekać na demko . ;] // przenoszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57491 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/XBjZT/nazwa-1308010942-de-nuke.dem.zip Od 5 rundy kolega wychodzi z celownikiem na przeciwnikach, życzę udanego seansu. Owszem teraz grałeś czysto ale nie na tym demku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57497 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 piszesz ze grasz od 2 dni a kolega ze juz cie nie 1 sprawdzano. cos mi tu smierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57504 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 sula nie wnikaj w szczegóły Consek dał demo, powiem więcej. OBEJRZAŁEM je. oczywiście ban za czitowanie się NALEŻY, ewidentny wallhack! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57538 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi