Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57307 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam. Mam problem, od jakiegoś czasu sporadycznie, ( lecz jakimś cudem zawsze jak mam dobry perk) wyrzuca mnie z serwera i pokazuje się komunikat: Reliable channel overflowed. W konsoli: (1) BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 4 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_start.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_end. (2) Couldn't open file overviews/de_alexandra.txt. Using default values for overiew mod Pomożecie? Niewiem co mam z tym zrobić żeby się tak nie działo. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57308 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Poszukaj w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57311 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Znajdź i ściągnij paczuszkę z plikami do naszego Coda i poszukaj plików: - sound/misc/immortality_start.wav (jak szukać wytłumaczyłem na dole) - sound/misc/immortality_end (jak szukać wytłumaczyłem na dole) - overviews/de_alexandra.txt (przykładowo plik nazywa się "de_alexandra.txt" i znajdziesz go w folderze "overviews") Jak znajdziesz to wejdź na dysk C i w Program Files powinieneś mieć gdzieś plik z cs. Tam poszukaj tych samych folderów i tych samych plików Zamień po prostu te nowe ściągnięte pliki z tymi, które aktualnie masz w folderze z cs Lub po prostu zamień całą paczuszkę na nową, którą ściągniesz Powinno pomóc, bo masz jakiś błąd z tymi plikami Daj znać czy pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57352 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Słodziak, gdzie jest ta paczuszka z plikami ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi