Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57198 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nazwa: Samuraj ( może coś innego) intyligęncja: 0 zdrowie:20 wytrzymałość:25 kondycja:50 Bronie: Miecz, ewentualnie usp Moce: No więc z mocy miałby to że mógłby chodzić po ścianach. ( o ile się nie mylę tak jak na zombie Jail-a) przy użyciu przycisku "e". Dodatkowo miałby on ubranie wroga jak i również zmniejszoną grawitacje. Klasa ta wpadła mi nie dawno do głowy a jako że od dawna nie grałem na COD-zie nie wiem co tam z klasami isę dzieje. Piszcie śmiało swoje propozycje co do tej klasy razem ją możemy ulepszyć Nie piszcie tylko że jest to ninja. Zamiast tego niech Ci co mogą zamkną od razu temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57429 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Fajna Klasa mogla by byc dodana. ciekawie brzmi chodzenie pos scianach. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57447 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 też mi sie podoba ta klasa na tak wywalił bym gloka i dał ze z miecza + inta więcej się wali i 1/3 na natychmiastowe zabicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57509 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak ciekawie się zapowiada ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 2 Sierpnia 2013 #57888 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak;) choć obawiam się gości co będą dzięki temu łazili więcej po txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57913 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na tak jak poprzednicy bo wygląda na ciekawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57942 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK gdyż przyda się jakaś nowa klasa która będą grać ludzie a te nieużywane usunąć bo cóż z tego że one są jak nikt nimi nie gra..... troszeczkę kreatywności nie zaszkodzi a za pomysłem jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61246 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 @refresh Wszyscy na razie na TAk może jakieś info od H@ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61260 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ja takze na tak;) , I 1/3 obowiazkowe;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi