Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57102 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: NuterzzY Godzina, data zdarzenia: 18:15 Mapa: awp_india STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:45766953 / 195.130.197.17 Uzasadnienie: Skąd ja miałem wiedzieć że z respa nie można a po 2 to z respa strzeliłem może z 1 raz jak kogoś zabiłem. Co by to było jak by była mapa de_dust2 z resp tt bym zabił z awp dał byś mi bana BadBoy[THC]??? Najpierw się zastanów co robisz. Na tej mapie to tylko da się z respa zabić nic więcej. Więc sobie daruj banowanie na tej mapce z powodem nie z respa. http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php Proszę o szybkie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57111 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi