Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Mam problem z vipem Chodzi oto że gdy wchodzę na serwa nie łączy odrazu wyskakuje tabelka polaczenia ale nie ładuje się ona.. Nie wiem czy dobrze to wpisuję ale wpisuje w consoli : connect ip i lipa.. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Rozumiem, że zamiast ip wpisujesz faktyczne ip serwera wraz z portem. Jeśli tak to komenda jest jak najbardziej prawidłowa. Jeżeli jednak serwer ma zapełnione 32 sloty to nic nie pomoże ani posiadanie vipa ani nawet admina ze wszystkimi flagami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Rozumiem, że zamiast ip wpisujesz faktyczne ip serwera wraz z portem. Jeśli tak to komenda jest jak najbardziej prawidłowa. Jeżeli jednak serwer ma zapełnione 32 sloty to nic nie pomoże ani posiadanie vipa ani nawet admina ze wszystkimi flagami. właśnie że nie było pełnego serwera wiesz i nie mogłem i tak wejść.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57956 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Trzeba było wyłączyć i włączyć cs raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi