suS Napisano 14 Stycznia 2016 #383056 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 [align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar[/align] [align=center]Tematyka: Typografia/kształty/dwa kolory(max 3)[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -[/align] [align=center]Kolorystyka: Niebieski-Seledyn-Lazurowy-Błękit// Jeden z tych kolorów+według was pasujący do niego jeden[/align] [align=center]Rozmiar: Forumowy pionowy(jak można ustawić ofc)/200x200[/align] [align=center]Napis: SUS[/align] [align=center]Inne uwagi: -[/align] [align=center] [/align] [align=center]@Edytowałem tylko rozmiar bo źle wpisałem.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 14 Stycznia 2016 #383241 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383281 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Przepraszam ale nie podoba mi się, jeśli miałbyś jeszcze chęci to mógłbyś zrobić jakąś inną :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 15 Stycznia 2016 #383376 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Następny, w grafice siedzi a prosi o pracę graficzną Poproś brata grafika niech Ci zrobi ;D przecież siedzi po drugiej stronie pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383406 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Desire, brat mi nie chce zrobić pracy bo stwierdził że będę wybrzydzał i że nie zasługuje na prace od niego ^.^ A ja jak zrobię dla siebie awatar, uważam to za kupę, dlatego złożyłem prośbę o skromny awatar, głownie chodzi mi o typografie, która u mnie leży jak u Pashy wymowa w języku angielskim :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiko Napisano 15 Stycznia 2016 #383526 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 1, 2. 3. Witaj może coś ci się z tego spodoba i użyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 15 Stycznia 2016 #383699 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383722 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Podałem jaką chcę kolorystykę a i tak wybieracie swoje <_< Pomarańczowy do niebieskiego ma tyle wspólnego ... Dzięki albandi za avek, użyje go na steam. Można zamknąć, chyba że ktoś jeszcze chce się trochę wykazać Dziękuję za wszystkie pracę, plusiki się sypią B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 15 Stycznia 2016 #383731 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia zrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi