Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56656 Napisano 30 Lipca 2013 Siema Jak wiadomo na serverze wiekszosc klas ma po 2 bronie, jednak dlaczego tylko wiekszosc, a nie "wszystkie" ? Oczywiscie nie mam tutaj na mysli taliba czy speedhackera, ktorzy musza miec takie bronie jak maja. Wiadome tez, ze nie kazda klasa musi miec m4 i ak47. Klasy, ktore powinny miec dodane druga bron: - sniper (uzi) - amadeusz (wiertara) - szeregowiec ( UMP) - terrorysta (mp5) - duch generala (pompa - nie automatyczna) - namiestnik (aug) - chorazy (p90) - cichy zabojca (gail) - duch kapitana (famas) Nie musza byc to konkretnie te bronie, ktore wymienilem, ale jakies w tych klasach by sie przydały. Co o tym myslicie ? Mysle, ze zachecilo by to graczy do grania tymi klasami Pozdrawiam :]
ja sie tak nie bawie Napisano 30 Lipca 2013 #56668 Napisano 30 Lipca 2013 namiestnik, duch kapitana oraz amadeusz to jak dla mnie i tak bardzo mocne postacie. Terrorysta myślę niepotrzebuje drugiej broni, gdyż jak skończy się ammo masz deagla i naparzasz ile chcesz:) co do reszty to niewiem jak by to było może by się sprawdziło, tylko należy uważać aby nie przesadzić.
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56735 Napisano 30 Lipca 2013 Po to są słabsze i mocniejsze klasy żeby mocniejsze miały 1 broń a słabsze ich więcej. To się nazywa "BALANS".
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56804 Napisano 30 Lipca 2013 Czyli wedlug Ciebie klasa strzelec wyborowy jest slaby, bo ma 2 bronie ? Za to klasa chorazy, cichy zabojca, itd. sa takie dobre ? Szkoda, ze nikt tymi klasami nie gra ^^
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56843 Napisano 30 Lipca 2013 Ktoś to tak wymyślił to niech tak będzie. Nikomu to dotąd nie przeszkadzało i nie przeszkadza; tylko tobie. Nie rozumiem więc sensu tego tematu.
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56882 Napisano 30 Lipca 2013 Siema Jak wiadomo na serverze wiekszosc klas ma po 2 bronie, jednak dlaczego tylko wiekszosc, a nie "wszystkie" ? Oczywiscie nie mam tutaj na mysli taliba czy speedhackera, ktorzy musza miec takie bronie jak maja. Wiadome tez, ze nie kazda klasa musi miec m4 i ak47. Klasy, ktore powinny miec dodane druga bron: - sniper (uzi) - amadeusz (wiertara) - szeregowiec ( UMP) - terrorysta (mp5) - duch generala (pompa - nie automatyczna) - namiestnik (aug) - chorazy (p90) - cichy zabojca (gail) - duch kapitana (famas) Nie musza byc to konkretnie te bronie, ktore wymienilem, ale jakies w tych klasach by sie przydały. Co o tym myslicie ? Mysle, ze zachecilo by to graczy do grania tymi klasami Pozdrawiam :] tak i frytki do tego. Jak dla mnie bezsensu dobrze jest jak jest tylko admiralowi jeszcze awp wziąsc lub zmniejszy te 1/3.. Przesadzone zapraszam do kupna Premium a nie narzekania.
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57542 Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na nie, jest dobrze tak jak jest i myślę, że nie trzeba niczego zmieniać.
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57551 Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na NIE . Namiestnik jest i tak dobry . To samo Amadeusz ...
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
30 Lip
7
1 Sie
3
Najaktywniejsi w tym temacie
ja sie tak nie bawie 1 post
Popularne Dni
30 Lip 2013