Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56235 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam Nick: Small Data : 27-07-2013 Chciałem odwołać się od bana . Pobrałem cs jakiś czas temu i myślałem ze to jest tak normalnie nie wiedziałem ze cos tam jest wgrane innego ( chaty ) Znalazłem temat w skargach ze ktoś przeprosił i powiedział ze sie to nie powtórzy daliście mu spokój . Pobieram właśnie nowego cs i przepraszam za chaty to juz sie wiecej nie powtórzy ponieważ nie wiedziałem ze to sa chaty . Proszę o Ub i Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56236 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 To co ty masz jest to cheat ecc 5.2 Jest to Multi cheat. Uploaded with ImageShack.us Prosze zobacz. Jak dla mnie bez UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56237 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Kolego jak mogłeś mieć zainstalowane czity od razu ściągnąwszy CS? Proszę Cię.. http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10758 W tym temacie jest reszta ssów, chociaż kolega wyżej i tak dał już wystarczający dowód. Według mnie nie ma co marzyć o UB. Zostaje jedynie odpracować tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56239 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ale skąd miałem wiedzieć ze to jest jakis cheat jak dopiero pare dni temu zaczołem w cs grac Usunołem tamtego cs pobieram juz nowego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Lipca 2013 #56240 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Oczywiście masz prawo do odpracowania bana , ale w tej chwili o ub nie ma co marzyć . ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi