Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #56068 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: oPiekuN Godzina, data zdarzenia: 00:25, 28 lipca 2013r. Mapa: de_aztec STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:40507411 Uzasadnienie: Admina na @ napisał "jak tam 1:2 z widzewem" a ja napisałem specjalnie z błędem "ebać rts tylko WKS&ŁKS :D" a Ware3ka dał mi bana na 3h za kulturę. Ale ja specjalnie nie napisałem całego wyrazu, bo mam swoje lata, i wiem, że na 3/4 serwerach jest kultura. Specjalnie napisałem "ebać". Chciałbym poexpić jeszcze u was, fajnie mi się gra. poZdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #56080 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 No dobrze, tym razem skracam Ci bana. Skracam bana do jednej godziny, a już ona minęła, więc wracaj na serwer. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi